Om meg

IMG_3203

Hei du!

Tusen takk for at du vil lese mer om meg. Det setter jeg stor pris på.

Skriving er min store lidenskap. Jeg publiserte for første gang mine tekster i september 2017, det gjorde jeg på Instagram, Facebook, og på denne siden. Jeg har så lenge jeg kan huske båret en forfatterdrøm, og søkte på forfatterlinjen ved Universitetet i 2017, men fikk dessverre avslag.
Jeg valgte å ikke la avslaget definere meg, og min vei videre. Jeg elsker å skrive, og jeg skal leve et skrivende liv. Avslaget ble for meg en viktighetsindikator, og følelsen jeg satt igjen med ga meg svar. Finn gjerne teksten min «Løft ditt hode» for å lese mer om mine refleksjoner rundt det.

Jeg har aldri sendt mine tekster til etablerte forlag, og valgte samme år som jeg ikke kom inn på forfatterstudiet, å gi ut en poesisamling på eget forlag.  16.november 2017 hadde jeg stolt lansering av «Hjerteslag i ord», utgitt på Nordlysriket Forlag.

Hjerteslag er blitt veldig godt mottatt,  åpnet nye dører, gitt motivasjon og ikke minst tro på veien videre.

Jeg skriver for tiden på to større manus. Det ene er en eventyrroman, og den andre er en ungdomsroman.

Jeg har gjort diktopplesninger på Alta Bibliotek, Alta Museum, Puskas Musikk & Platebar og på Kåven Utmarksgård. Jeg har også hatt en utendørs diktutstilling i forbindelse med SISA sin markering av Verdensdagen for psykisk helse i 2017.

Hjerteslag i ord kan du kjøpe på www.nordlysriket.no eller ved å sende meg en melding på 982 18927.

Ring meg også gjerne dersom du har en ide om noe vi kan gjøre sammen!

Ta godt vare på deg selv, klem fra Linda